Reviews

Ik ben Wim en 37 jaar

Ik ben Wim en 37 jaar. Ik had de laatste tijd veel last van stress. Ik ben op mijn huidige werkplek al een tijd niet meer tevreden. Ik had het gevoel dat veel medewerkers over mij heen lopen en dat mijn mening er dijkwijls niet toe doet.Dat ontneemt me het plezier in mijn werk. Omdat ik erger (burnout-stress) wilde voorkomen en ook vaak niet goed weet wat ik wil heb ik contact opgenomen met Movement loopbaanbegeleiding Groningen.
Daar bleek dat ik beter voor mijzelf moet leren opkomen, een beetje assertiever moet worden, zodat anderen ook beter weten wat ze aan mij hebben! Ik heb nu meer  inzicht in mijn motivaties, en ontwikkelde kwaliteiten. Ik heb meer zicht op mijn uitdagingen en kan deze nu  beter vorm geven waardoor ik mijzelf beter kan laten zien! Ik ben er nog niet maar het proces, de begeleiding doet me goed en ik kan het geleerde gaandeweg steeds meer in praktijk brengen!

Wacht niet tot het erger wordt! Onderken dat je je niet happy en tevreden voelt en kom in beweging!

Dag allemaal …

Ik ben Birgitte 43 jaar en werk als directiesecretaresse op een faculteit van de universiteit in Groningen. Ik had de laatste tijd meer en meer het gevoel dat ik geen zin meer had om naar mijn werk te gaan. Het voelde heel zwaar en wist vaak niet waar ik de energie vandaan moest halen! Ik had last van ontevredenheid en voelde me down. Ik werd niet gewaardeerd voor al mijn inspanningen, niet door mijn directe collega´s en ook niet door mijn leidinggevende(n). Ik heb me aangemeld bij Movement Loopbaanbegeleiding. Hier heb ik aantal sessies gedaan en ben er bijna weer bovenop! In het psychologische onderzoek kwam naar voren dat ik een perfectionist ben en veel te veel aandacht besteed aan de details, bovendien wil ik het allemaal ook nog eens erg goed doen! Met de professionele begeleiding van Jannie van den Ende heb ik geleerd om meer los te leren laten en te streven naar 80% in plaats van 100 % Ik geef meer nu complimenten om me heen en deel met anderen waar ik tegen aan loop! Ik pas meer op voor het geven van kritiek en oordeel minder snel!

Ik ben een gelukkiger en meer ontspannen mens aan het worden!

Omdat ik vast liep …

Omdat ik vast liep in mijn huidige baan als projectleider heb ik contact gezocht met Movement. Aan de hand van mijn motivatiepatroon werd het heel duidelijk wat er speelde voor mij en waar ik wel heel goed in ben en welke zaken ik moest aanpassen. Door eerlijk te kijken hoe ik over verschillende zaken dacht (wie ik eigenlijk echt ben) heb ik meer duidelijkheid over mijzelf (zelfkennis) en mijn drijfveren, interesses, vaardigheden gekregen. Ik kan nu gerichte stappen ondernemen vanuit het motivatiepatroon en voelde me weer sterk en krachtig in plaats van slachtoffer. Het bleek dat ik o.a. hoog scoor op leidersschapskwaliteiten waar ik meer mee zou moeten doen! Eigenlijk wist ik dit ook wel maar durfde dit toch niet echt! Ik ben hier nu over in gesprek in mijn werk! Ze denken nu met mij mee en ik voel me weer kiplekker! Ik had nooit gedacht dat er zo n persoonlijke juiste / unieke analyse van mij gemaakt kon worden. ik ben er erg blij mee en heb nu iets in handen en voor de toekomst!

Ik heb veel geleerd over mijzelf en het is een echte aanrader voor iedereen!

Telefoon: 050 3139211 / 06 30655497
Contact