Loopbaancoach / Jobcoach

Wie is uw loopbaancoach / jobcoach?

Mijn naam is Jannie van den Ende. Na mijn studie HBO MJD  heb ik mij de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd als Jobcoach. Je kunt bij mij terecht voor een uniek loopbaanadvies, loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding. Daarnaast bied ik individuele (unieke) passende loopbaantrajecten aan.

Verder geef ik als Trainer en Coach regelmatig Trainingen & Teambuilding aan bedrijven en instellingen. Het accent van deze trainingen ligt op beter samenwerken.

Als loopbaancoach / jobcoach

nodig ik u graag uit kennis te maken met mij en de diensten die wij aanbieden. Movement richt zich op de begeleiding en ondersteuning van mensen die stress / burnout klachten ervaren. Mensen die op dit moment niet goed weten hoe ze verder moeten. De meest gestelde vragen zijn: hoe wil ik nu verder? Wat moet ik gaan doen? Wat kan ik? Past mijn huidige baan wel goed bij mij? Welke zaken moet ik eventueel veranderen? Ook kan ik ondersteuning bieden bij probelemen op het werk.

Movement heeft specifieke kennis en methoden ontwikkeld om deze loopbaanvragen individueel, persoonlijk en uniek te kunnen begeleiden!

Mijn visie

is dat we in beweging (to move) moeten komen om meer plezier, geluk, tevredenheid en zingeving te hebben op onze werkplek. Als u te lang in een situatie blijft zitten die erg onbevredigend is loopt u kans op een burn-out omdat andere mogelijkheden zien steeds moeilijker wordt. Het is natuurlijk verstandig om dit te voorkomen!  Heeft u burn out klachten maak dan snel een afspraak om deze te behandelen. Wacht niet te lang en maak de keuze om in beweging te komen om de situatie meer naar je eigen hand te leren zetten. U gaat dan met veel meer plezier en energie naar uw werk!

Ik heb geen wachtlijst u kunt dus direct een afspraak maken! Dat kan ook in de avonduren. Het kennismakingsgesprek duurt 45 minuten en kost 65,- overdag en 75,- in de avonduren. (Bij vervolggesprekken wordt het kennismakingsgesprek in mindering gebracht.)

Ik heb geen wachtlijst en u kunt direct een afspraak maken

  • Ook s’avonds en zaterdagochtend mogelijk!
  • Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op.

Tot ziens bij mij aan tafel!
Vriendelijke groet, Jannie van den Ende.

Telefoon: 050 3139211 / 06 30655497
Contact