Problemen op je werk

Hulp bij problemen op je werk

Loopbaancoaching & loopbaanbegeleiding is bedoeld voor iedereen die moeilijkheden of problemen op zijn of haar werk ervaart. Problemen op je werk kunnen ontstaan doordat er niet respectvol met je wordt omgegaan door jouw collega’s of leidinggevenden. Dat je grenzen dikwijls worden overschreden en je niet goed weet hoe je dit moet aanpakken!  Ook kan het zijn dat je veel stress ervaart en misschien al burnoutklachten ervaart. Hoe kan ik je helpen?  Welke strategie zou voor jou het beste werken?

Hoe kom ik beter voor mezelf op? We werken aan meer assertiviteit zodat je beter voor jezelf kunt leren opkomen bij collega’s, leidinggevenden en alle anderen waar je mee te maken krijgt of kunt krijgen. We zullen de communicatie verbeteren zodat je leert hoe je de zaken kunt aankaarten en deze op een constructieve manier kunt (leren) bespreken. Hoe blijf je bij jezelf terwijl je de zaken die spelen open en eerlijk op tafel kunt leggen? Hoe kunnen we in de toekomst meer respectvol met elkaar omgaan? Wat is daar voor nodig?

Blijf er niet alleen mee rondlopen en laat mij je helpen om het achter je te kunnen laten en te onderzoeken hoe jij de zaken het beste kunt aanpakken zodat je weer met meer plezier en energie naar je werk kunt gaan!

Als je je in bovenstaande herkent wacht dan niet langer kom in beweging en maak een afspraak!

Ik heb geen wachtlijst en je kunt direct een afspraak maken

  • Ook s’avonds en zaterdagochtend mogelijk!
  • Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op.

Tot ziens bij mij aan tafel!
Vriendelijke groet, Jannie van den Ende.

Telefoon: 050 3139211 / 06 30655497
Contact