Gepest worden op het werk

Gepest worden op uw werk heeft langdurige gevolgen

Gepest worden op het werk en slachtoffer zijn van pesterijen, kan iedereeen overkomen. Er wordt u veel onrecht aangedaan. U wordt er iedere dag opnieuw aan blootgesteld, en dat is op zijn zachtst gezegd niet gezond voor u! Het belangrijkste is daarom dat u er niet alleen mee blijft rondlopen, maar hulp zoekt! Stop het pesten en wacht niet tot u een burnout of iets vergelijkbaars krijgt. Onderneem actie. Ik kan u erbij helpen.

Gepeste werknemers zijn vaak minder productief. Ze nemen bijvoorbeeld langere pauzes of werken minder hard. Dat blijkt uit onderzoek van CNV Vakmensen in samenwerking met de Universiteit Twente. U bent absoluut niet de enige of de eerste die het overkomt; één op de vier werknemers komt ooit in zijn of haar werkend bestaan met pestgedrag in aanraking! Het lijkt te kinderachtig voor woorden, maar net als op school worden ook in bedrijven en instellingen iedere dag werknemers gepest door collega’s of leidinggevenden. Vaak zwijgen de slachtoffers uit schaamte, geven de pestkoppen het slachtoffer de schuld en kijken leidinggevenden de andere kant op.

Ik word gepest en wil hier iets aan doen, waar begin ik?

Begin bij uzelf en uw eigen gezondheid. Gepest worden op het werk is een zware psychische belasting waar u ook op langere termijn schade van kunt ondervinden. Ook al heeft u misschien op dit moment (nog) geen ernstige klachten, toch raad ik u aan de situatie op uw werk met mij te bespreken. Zo kunnen we de schade beperkt houden en aan herstel van zelfvertrouwen werken. Neem de regie over uw eigen leven weer terug. Het overkomt u, maar probeer een actieve rol te nemen zodat u u niet volledig machteloos gaat voelen. Hoeveel u daadwerkelijk kunt doen hangt natuurlijk van de situatie af. Er over praten helpt al enorm!

Afspraak maken

Als u zich in bovenstaande herkent wacht dan niet langer kom in beweging en maak een afspraak!

Ik heb geen wachtlijst en u kunt direct een afspraak maken

  • Ook s’avonds en zaterdagochtend mogelijk!
  • Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op.

Tot ziens bij mij aan tafel!
Vriendelijke groet, Jannie van den Ende.

Telefoon: 050 3139211 / 06 30655497
Contact (stuur een mail).